sadsad x
asdasd
Gizlilik Politikamız

Gizlilik Politikamız - 

EXPANSCIENCE LABORATUVARLARI İLAÇ SANAYİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET A.Ş. olarak  e-ticaret  alışveriş web siteleri ve bu web siteleri ile ilişkilendirilmiş mobil uygulamalardan faydalanan siz değerli müşterilemizin verilerininiz nasıl işlediğimizi, nasıl koruduğumuzu işbu metinde açıkladık.

Hangi kişisel verinizi bize iletiyorsunuz?

  1. a) Adınız – soyadınız gibi kimlik bilgileriniz,
  2. b) Adresleriniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi iletişim bilgileriniz,
  3. c) Sipariş no, talep bilgisi gibi müşteri işlem bilgileriniz
  4. d) Alışveriş geçmişi bilgileriniz,
  5. e) Pazarlama bilgileriniz,
  6. f) Dilek, şikayet ve itibar yönetimi bilgileriniz,

Tamamen sizin şahsi tercihiniz doğrultusunda açıkladığınız kişisel verileriniz (ürüne yorum yapmak, aleni bir şekilde düşüncelerinizi paylaşmak, öneride bulunmak, ad, soyad, cinsiyet, yaş örneklerinde olduğu gibi)paylaşıldığında bu verilerin işlenmesine açık rıza verdiğiniz kabul edilir ve bu bilgilerin doğruluğuna ilişkin tüm sorumluluk size aittir.

 

Expanscience tarafından, mensup olunan kişi grubuna ilişkin aydınlatma metinlerini KVKK sekmesinde bulabilirsiniz.

 

Çerez politikamız kapsamında topladığımız veriler için çerez politikamızı inceleyeniz.

  1. Kişisel verilerinizi neden topluyoruz?

Bize ilettiğiniz verileri işleyerek sizleri daha yakından tanıyoruz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda size en iyi kalitede hizmet vermek için ürün ve pazalama faaliyetlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Bu veriler gerek sizler tarafından doğrudan bize sağalanmakta gerek internet sitemizi ziyaret ettikçe çerezler sayesinde otomatik olarak toplanmaktadır. Toplanan verileriniz sayesinde sizlerle izin verdiğiniz iletişim vasıtaları ile irtibata geçerek, ürün katalogları, ürün tanıtım ve pazarlamasına yönelik materyaller paylaşıyoruz. Gerektiğinde sizlere müşteri memnuniyeti kapsamında telefonla ulaşıyoruz ya da dilerseniz sizler web sitemizde ilan edilen telefon numaralarından bizlere ulaşarak her türlü talep ve şikayetlerinizi iletebiliyorsunuz. Bu doğrultuda ihtiyaçlarınız ve hizmet kalitesinin arttırılabilmesi için istatistiki veriler oluşturmaya, pazar aratırması yapma, tercihleriniz doğrultusunda sizlerin ihtiyacınızı karşılayacak ürünleri sağlamaya çalışıyoruz.

Kişisel verileriniz izniniz dışında ve yasal zorunluluklar dışında kimseyle paylaşılmaz ve gizli bilgi olarak saklanır. Bu doğrultuda bize ilettiğiniz her türlü veri, mevcut teknolojik gelişmeler takip edilerek güncel güvenlik tedbirleri kapsamında korunmaktadır. Alınan her türlü önleme rağmen kişisel verileriniz yetkisiz kişilerce ele geçirilirse derhal üyemizi ve yetkili makamları durumdan haber ederiz.

  1. Kişisel verilerinizi kimlerle paylaşıyoruz?

Gerek yukarıda tanımlanan amacın gerçekleşmesi ve gerek yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla bilgileriniz çalıştığımız tedarikçiler, iş ortakları ve yetkili kişi, kurum ve kuruluşlar ile paylaşılmaktadır.

  1. İnternet sitesinde 3. Kişilere ilişkin verilen bilgiler

Sizlere sunduğumuz hizmetler için üçüncü kişilerle de çalışmaktayız. Bu kişilerin gizlilik politikası bizim politikamızdan farklı olabilir. Bu sebeple ilgili kişilerin gizlilik politikalarını incelemenizi tavsiye ederiz.

  1. Bilgileriniz üzerindeki talepleriniz

Her zaman bize ulaşarak verilerinizin saklanmasını istemediğinizi, silinmesini isteyebilirsiniz. Yasal zorunluluk gerektirmedikçe verilerinizi saklamaya son vereceğiniz, silerek erişilmez hale getireceğimizi kabul ederiz.Bize başvurarak verilerinizin saklanmasını istemediğinizi belirtmeniz halinde, sistemimizin işleyişi için gerekli olmayan ve kanuni yükümlülüğü gereği saklamak zorunda olmadığımız veya kanunda saklanması için öngörülen sürelerin sona erdiği verileri ilgili mevzuatta öngörülen koşullar ve yöntemlerle silmeyi, yok etmeyi veya anonimleştirmeyi taahhüt ederiz.

  1. Elektronik posta izniniz

Her zaman herhangi bir yükümlülük altına girmeden elektronik iletişim posta listemizden çıkabilir, size reklam amaçlı gönderdiğimiz elektronik iletişim araçlarının kullanılmasına son verilmesini isteyebilirsiniz. Eletronik pazarlama onay metnimizi onaylamadan size reklam/pazarlama amaçlı elektronik posta, SMS vb göndermeyiz.

İşbu gizlilik politikasında her zaman EXPANSCIENCE LABORATUVARLARI İLAÇ SANAYİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET A.Ş.  tarafından önceden haber vermeden değişiklik yapılabilir ve bu değişiklik web sitemizde açıklanarak kayıt olduğunuzda belirttiğiniz e-mail adresinize gönderilir.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.